Clickshots Fotomarketing


Clickshots is een efficiënt fotomarketing product dat bestaat uit de combinatie van een (aan uw persoonlijke wensen aan te passen) online fotoalbum en fotografische diensten en producten die op eenvoudige wijze naadloos geïntegreerd kunnen worden in elke website.


DistributieCare, StarNight 2004
 

Het principe
Tijdens een feest of evenement fotograferen één of meerdere fotografen de bezoekers met digitale camera’s. Deze bezoekers kunnen de gemaakte foto’s binnen 12 uur (vaak al de volgende ochtend) op het internet bekijken.

Door gebruik te maken van professionele digitale camera’s is het gebruik van films en het ontwikkelen en afdrukken hiervan overbodig geworden. Middels speciaal voor Clickshots ontwikkelde software voor het verwerken van alle foto’s kunnen de bezoekers van uw evenement de gemaakte foto’s al snel na afloop van het evenement via het internet bekijken. Hoe vaak en hoe lang ze maar willen. Waar ze ook zijn of wanneer het hen uitkomt maakt niets meer uit.

Kwaliteit
Dat het bij fotomarketing draait om de foto’s en de kwaliteit ervan spreekt voor zich. De foto is het doel. Een persoonlijke foto zegt meer dan duizend woorden en maakt dat er achteraf gesproken wordt over uw evenement. 

Fotografie, Internet & Marketing
Meer specifiek is Clickshots het logisch gevolg van het samengaan van elementen uit drie vakgebieden: Digitale Fotografie, Internet & Marketing.

Door expertise ten aanzien van deze gebieden, gekoppeld aan onze kennis en ervaring met betrekking tot het organiseren en uitvoeren van uiteenlopende evenementen, kunnen wij middels ons fotomarketing product op creatieve en efficiënte wijze een bijdrage leveren aan het succes van uw bedrijf en/of evenement.

 

Marketingdoelstelling
Evenementenfotografie is de basis van fotomarketing. Maar het draait niet enkel om de foto’s, het gaat ook over uw marketing doelstelling.

De gemaakte foto’s zijn het middel waarmee u met uw doelgroep communiceert. Fotomarketing is hierdoor dus bij uitstek geschikt voor promotionele activiteiten, marketingacties of als traffic generator voor uw website. Ideaal om uw merk of boodschap onder de aandacht te brengen van een geselecteerd publiek.

"Fotomarketing verlengt het effect van uw evenement met dagen of weken"

 


Musica Cubana: Soneros de Verdadad


Friends For War Child Concert 2004
 

Mogelijkheden
Elk onderdeel van het Clickshots concept is aan uw persoonlijke wensen en behoeftes aan te passen. Een uitgebreide evaluatie / rapportage en het leveren van de verkregen informatie en adresgegevens behoort tevens tot de mogelijkheden.

Clickshots is meer dan alleen evenementenfotografie. Middels Clickshots kunt u tijdens ieder evenement of feest op efficiënte wijze met uw doelgroep communiceren terwijl bezoekers de foto’s bijzonder weten te waarderen.

 

Het effect
Fotomarketing verlengt het effect van uw evenement met dagen of weken. Door uw internetsite in te zetten als ontmoetingsplaats is succes verzekerd.

Direct prints behoren ook tot de mogelijkheden. Voorzien van een passepartout met daarop uw merk of logo, geeft u uw gasten een uniek en persoonlijk aandenken mee naar huis.

Kosten?
Op verzoek voorzien wij u graag van meer informatie en een passende offerte.

Clickshots Fotomarketing
Maarschalklaan 10
3417 SE  Montfoort