Clickshots 3D Fotomarketing


3D-fotomarketing is een uniek fotomarketingproduct waarmee u zonder twijfel de aandacht zult trekken.

Het is een van de meest spectaculaire vormen van fotomarketing die wij u kunnen aanbieden.

 
 

Het principe
Tijdens een evenement of beurs maakt het Clickshots fototeam 3D foto’s van uw gasten of beurs-bezoekers.

Vrijwel direct na het maken van de foto wordt deze met behulp van een computer geprint als echte foto voorzien van uw merk of logo.

Iedereen zal verbaasd zijn over het fantastische 3D-effect en zal de foto bewaren als bijzonder aandenken aan uw evenement.
Ook daarna zullen zij hun foto aan anderen tonen waardoor uw merk en boodschap nog steeds onder de aandacht gebracht zal worden.

 

3D fotografie
Door middel van digitale 3D-fotografie zijn de fototeams van Clickshots in staat om op efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige foto’s te vervaardigen met een fantastisch 3D effect.

Uiteraard kan ook uw merk of logo driedimensionaal in deze foto worden verwerkt waardoor een optimale merkbeleving ontstaat.

De 3D foto’s kunnen met een speciale 3D-bril bekeken worden. Indien gewenst leveren wij deze speciale 3D-brillen bedrukt met uw merk of logo.

"Iedereen zal verbaasd zijn over het fantastische 3D-effect en zal de
foto bewaren als bijzonder aandenken aan uw evenement"

 


"De 3D foto’s kunnen met een speciale 3D-bril bekeken worden"

 

Unieke GiveAway &
Opvallende Webpromotie

Clickshots ontwikkelde een compleet systeem bestaande uit digitale 3D-camera’s, een computersysteem met speciale software en een snelle en kwalitatief hoogwaardige fotoprinter.

Het gehele systeem is eenvoudig aan uw wensen aan te passen en sluit naadloos aan op onze conventionele fotomarketing waarbij de foto’s via het internet in een Clickshots webalbum getoond worden.

3D-fotomarketing in combinatie met een Clickshots webalbum combineert dan het beste van twee producten … een unieke GiveAway en opvallende webpromotie!

Wanneer u er voor kiest om de gemaakte foto’s ook middels een Clickshots webalbum op het internet te publiceren, worden de gemaakte foto’s in twee versies in een Clickshots webalbum op internet geplaatst:
één versie om te bekijken met de speciale 3D-bril voor het ultieme 3D-effect, en één versie voor de bezoekers van uw website die niet over een speciale 3D-bril beschikken.

 

Meer mogelijkheden
De mogelijkheden van 3D-fotografie zijn zeer divers.
Om u een voorbeeld te noemen; Het is mogelijk om voor het product dat u onder de aandacht wil brengen een speciale site te vervaardigen met 3D-foto’s van uw product.

Het is zelfs mogelijk om de gehele site middels 3D-technieken van een unieke vormgeving te voorzien. Het effect en de meerwaarde hiervan op de bezoekers, die daags na uw evenement hun foto via uw website komen bekijken, zal groot zijn.


Kosten?
Op verzoek voorzien wij u graag van meer informatie en een offerte op maat.

Clickshots Fotomarketing
Maarschalklaan 10
3417 SE  Montfoort